- loading -

Special Event

Special Event

Uw evenement in Autoworld Brasserie

Onze brasserie is elke dag van het jaar geopend en vormt eveneens een veelzijdige evenementenlocatie waar ons team er alles aan zal doen om van uw bezoek aan ons een moment van puur geluk te maken.

Ontdek Autoworld Brasserie

Met haar typisch Belgische en vriendelijke ziel en haar panoramisch uitzicht op het museum, is de Autoworld Brasserie de favoriete plek voor autoliefhebbers en bezoekers van het museum. Een meertalig professioneel team, een perfecte kennis van de producten, een snelle en efficiënte service zijn de troeven van ons team dat al zijn knowhow en zijn professionaliteit tot uw dienst stelt, waardoor de Autoworld Brasserie "the place to be" is, voor of na uw bezoek aan het museum.

LAAT ONS UW EVENEMENT ORGANISEREN

Uw evenement in het Jubelpark

De organisatie van privé- of professionele evenementen vereist een constante vernieuwing van plaatsen en ideeën. Autoworld Catering profiteert van haar prachtige locatie in het hartje Brussel en vele andere voordelen zoals de grote parkeerplaats om de stempel te drukken en het verschil te brengen die van uw evenement iets heel bijzonder zullen maken.

Vanaf 15 personen bieden we all-in pakketten, inclusief het aspect voedsel, het aanbieden van de ruimte en ook andere diensten met betrekking tot uw evenement: vestiaire, beveiligingspersoneel, geluid...

Veel evenementen georganiseerd in onze ruimtes verwelkomen een publiek van over de hele wereld. Aarzel niet om uw verzoeken te formuleren, neem contact met ons op.

LAAT ONS UW EVENEMENT ORGANISEREN