- loading -

Reserveer uw tafel

DE BRASSERIE VAN AUTOWORLD


Onze Brasserie-ruimte verwelkomt u elke middag voor een ontspannend moment, een zakelijke maaltijd of een familiale lunch. Aan de ene kant een adembenemend uitzicht op het Autoworld museum, aan de andere kant een sfeer versierd met unieke foto's van de Belgische cultuur. Onze menukaart stelt u door de seizoenen heen voor om de beste gerechten en specialiteiten van onze regio te ontdekken of te herontdekken.


RESERVEER TELEFONISCH


We nemen reserveringen aan voor de lunch. Om te reserveren, bel ons van maandag tot vrijdag op 02 732 22 87.

PRIVÉ EVENEMENTEN EN BANKETTEN


De organisatie van privé- of professionele evenementen vereist een constante vernieuwing van plaatsen en ideeën. Autoworld Catering profiteert van haar prachtige locatie in het hartje Brussel en vele andere voordelen zoals de grote parkeerplaats om de stempel te drukken en het verschil te brengen die van uw evenement iets heel bijzonder zullen maken.

Vanaf 15 personen bieden we all-in pakketten, inclusief het aspect voedsel, het aanbieden van de ruimte en ook andere diensten met betrekking tot uw evenement: vestiaire, beveiligingspersoneel, geluid...

Veel evenementen georganiseerd in onze ruimtes verwelkomen een publiek van over de hele wereld. Aarzel niet om uw verzoeken te formuleren, neem contact met ons op.

Brasserie in het Jubelpark

Onze Brasserie-ruimte verwelkomt u elke middag voor een ontspannend moment, een zakelijke maaltijd of een familiale lunch. Aan de ene kant een adembenemend uitzicht op het Autoworld museum, aan de andere kant een typische brasserie sfeer versierd met unieke foto's van Brussel en België. Onze menukaart stelt u door de seizoenen heen voor om de beste gerechten en specialiteiten van onze regio te ontdekken of te herontdekken.

De brasserie van Autoworld is eveneens een plek waar autoliefhebbers elkaar graag ontmoeten om hun laatste belevenissen te delen. Het is niet ongebruikelijk om Georges Hacquin, Yvette Fontaine, Pierre Rubens, Willy Braillard, Christine Beckers, Claude Dubois en vele andere geweldige piloten of copiloten te ontmoeten, die de geschiedenis van de Belgische automobielsector hebben gemarkeerd.

Het is ook de ontmoetingsplaats voor prestigieuze autoclubs zoals de Ecurie du Val d'Or, de Anciens Toison d'or, de MG Owners Club België, de Triumph Club België, de Austin Healey club België, de Formule club België, de Jaguar club België...

Ontdek Autoworld Brasserie