- loading -

Menu Brasserie

Onze Brasserie-ruimte verwelkomt u elke middag voor een ontspannend moment, een zakelijke maaltijd of een familiale lunch. Aan de ene kant een adembenemend uitzicht op het Autoworld museum, aan de andere kant een sfeer versierd met unieke foto's van de Belgische cultuur.

Onze menukaart stelt u door de seizoenen heen voor om de beste gerechten en specialiteiten van onze regio te ontdekken of te herontdekken.

Openingsuren
Keuken : 12u > 14u
Cafetaria : 11u > 17u

Uw evenement in het Jubelpark

De organisatie van privé- of professionele evenementen vereist een constante vernieuwing van plaatsen en ideeën. Autoworld Catering profiteert van haar prachtige locatie in het hartje Brussel en vele andere voordelen zoals de grote parkeerplaats om de stempel te drukken en het verschil te brengen die van uw evenement iets heel bijzonder zullen maken.

Vanaf 15 personen bieden we all-in pakketten, inclusief het aspect voedsel, het aanbieden van de ruimte en ook andere diensten met betrekking tot uw evenement: vestiaire, beveiligingspersoneel, geluid...

Veel evenementen georganiseerd in onze ruimtes verwelkomen een publiek van over de hele wereld. Aarzel niet om uw verzoeken te formuleren, neem contact met ons op.

LAAT ONS UW EVENEMENT ORGANISEREN