- loading -

DE BRASSERIE VAN AUTOWORLD

Autoworld Brasserie

Ontdek Autoworld Brasserie

Met haar typisch Belgische en vriendelijke ziel en haar panoramisch uitzicht op het museum, is de Autoworld Brasserie de favoriete plek voor autoliefhebbers en bezoekers van het museum. Een meertalig professioneel team, een perfecte kennis van de producten, een snelle en efficiënte service zijn de troeven van ons team dat al zijn knowhow en zijn professionaliteit tot uw dienst stelt, waardoor de Autoworld Brasserie "the place to be" is, voor of na uw bezoek aan het museum.

Een 100% Belgische identiteit

De Autoworld Brasserie staat voor gastronomie die te gast is in de bistro en voor de promotie van 100% Belgische producten met kwaliteitsgerechten die werden voorzien van een Belgisch tintje op het vlak van recepten, producten of bijgerechten. Het respect voor de origine van de producten vormt de kern van het concept dat trots is op de ambachtslieden van ons land. De producten zijn zoveel mogelijk afkomstig uit eerlijke, beredeneerde of biologische productie. Het kader van de Brasserie is warm door de intieme opstelling van tafels en decoratie die onze regio in de schijnwerpers plaatst.

Uw evenement in het Jubelpark

De organisatie van privé- of professionele evenementen vereist een constante vernieuwing van plaatsen en ideeën. Autoworld Catering profiteert van haar prachtige locatie in het hartje Brussel en vele andere voordelen zoals de grote parkeerplaats om de stempel te drukken en het verschil te brengen die van uw evenement iets heel bijzonder zullen maken.

Vanaf 15 personen bieden we all-in pakketten, inclusief het aspect voedsel, het aanbieden van de ruimte en ook andere diensten met betrekking tot uw evenement: vestiaire, beveiligingspersoneel, geluid...

Veel evenementen georganiseerd in onze ruimtes verwelkomen een publiek van over de hele wereld. Aarzel niet om uw verzoeken te formuleren, neem contact met ons op.

LAAT ONS UW EVENEMENT ORGANISEREN