- loading -

Autoworld

Brasserie & Catering

Onze concept

Ontdek

Onze Brasserie

Autoworld Brasserie

Uw special evenement

in Autoworld Brasserie

Ontdek onze formules

Uw evenement in het Autoworld museum

privé- of professionele evenementen

Ontdek onze prestaties

Een evenement project?

Spreek ons over uw project

Contact- en toegangsplan

Autoworld Brasserie & Catering

Autoworld Brasserie is uniek in haar soort. Gelegen in de prachtige gebouwen van het Jubelpark, in het hart van de Europese wijk en in de buurt van Mérode of Montgommery. Naast de gemakkelijke toegang en parkeergelegenheid biedt Autoworld Brasserie ook een adembenemend uitzicht op een van 's werelds mooiste automobielcollecties, het Autoworld Museum.

Autoworld Brasserie: een 100% Belgische identiteit

De Autoworld Brasserie staat voor gastronomie die te gast is in de bistro en voor de promotie van 100% Belgische producten met kwaliteitsgerechten die werden voorzien van een Belgisch tintje op het vlak van recepten, producten of bijgerechten. Het respect voor de origine van de producten vormt de kern van het concept dat trots is op de ambachtslieden van ons land. De producten zijn zoveel mogelijk afkomstig uit eerlijke, beredeneerde of biologische productie. Het kader van de Brasserie is warm door de intieme opstelling van tafels en decoratie die onze regio in de schijnwerpers plaatst.

Catering voor uw evenement

Onze brasserie is elke dag van het jaar geopend en vormt eveneens een veelzijdige evenementenlocatie waar ons team er alles aan zal doen om van uw bezoek aan ons een moment van puur geluk te maken.

Ontdek Autoworld Brasserie

Met haar typisch Belgische en vriendelijke ziel en haar panoramisch uitzicht op het museum, is de Autoworld Brasserie de favoriete plek voor autoliefhebbers en bezoekers van het museum. Een meertalig professioneel team, een perfecte kennis van de producten, een snelle en efficiënte service zijn de troeven van ons team dat al zijn knowhow en zijn professionaliteit tot uw dienst stelt, waardoor de Autoworld Brasserie "the place to be" is, voor of na uw bezoek aan het museum.

Brasserie in het Jubelpark

Onze Brasserie-ruimte verwelkomt u elke middag voor een ontspannend moment, een zakelijke maaltijd of een familiale lunch. Aan de ene kant een adembenemend uitzicht op het Autoworld museum, aan de andere kant een typische brasserie sfeer versierd met unieke foto's van Brussel en België. Onze menukaart stelt u door de seizoenen heen voor om de beste gerechten en specialiteiten van onze regio te ontdekken of te herontdekken.

De brasserie van Autoworld is eveneens een plek waar autoliefhebbers elkaar graag ontmoeten om hun laatste belevenissen te delen. Het is niet ongebruikelijk om Georges Hacquin, Yvette Fontaine, Pierre Rubens, Willy Braillard, Christine Beckers, Claude Dubois en vele andere geweldige piloten of copiloten te ontmoeten, die de geschiedenis van de Belgische automobielsector hebben gemarkeerd.

Het is ook de ontmoetingsplaats voor prestigieuze autoclubs zoals de Ecurie du Val d'Or, de Anciens Toison d'or, de MG Owners Club België, de Triumph Club België, de Austin Healey club België, de Formule club België, de Jaguar club België...

Ontdek Autoworld Brasserie