Autoworld Brasserie by Retromobilia. Restaurant, Brasserie, Event Hall in Brussels @ Cinquantenaire

Découvrez une brasserie-restaurant de qualité en plein coeur de Bruxelles gérée par Retromobilia

autoworld, brussels, museum, automobile, sebastien de baere, utopik, vehicles, meeeting, events, history, collections, time travel, expos, parties, history, events, museum, historische locatie, evenementen, evenementen, museum, historic venue, museum Brussel Bruxelles Brussels, lieu historique, evenements, autocollectie Brussel collection de voitures Bruxelles, car collection Brussels

 
 
change language   FR EN
Welkom

AUTOWORLD Brasserie is een unieke plek in het hart van Brussel, de hoofdstad van Europa. Op de site van het Jubelpark biedt AUTOWORLD Brasserie onderdak aan het restaurant en de cafeteria van AutoWorld, met een panoramisch zicht op het museum.

Deze bijzondere ligging zorgt ervoor dat AUTOWORLD Brasserie erg gemakkelijk te bereiken is : een plaats van historische waarde die iedereen kent, centraal gelegen in de stad, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en met een ruime parking.

U bent elke dag van het jaar welkom voor een lunch in brasseriesfeer.

Daarbij biedt AUTOWORLD Brasserie ook een centraal gelegen en polyvalente locatie vlakbij de Europawijk die kan gehuurd worden voor privé- en bedrijfsevenementen.

Philippe Wilbers en zijn ploeg van professionals staan volledig te uwer beschikking en kunnen u bijstaan in het vinden van de perfecte oplossing voor uw project.


created by
tmconcept.be