Autoworld Brasserie by Retromobilia. Restaurant, Brasserie, Event Hall in Brussels @ Cinquantenaire

Découvrez une brasserie-restaurant de qualité en plein coeur de Bruxelles gérée par Retromobilia

autoworld, brussels, museum, automobile, sebastien de baere, utopik, vehicles, meeeting, events, history, collections, time travel, expos, parties, history, events, museum, historische locatie, evenementen, evenementen, museum, historic venue, museum Brussel Bruxelles Brussels, lieu historique, evenements, autocollectie Brussel collection de voitures Bruxelles, car collection Brussels

 
 
change language   FR EN
Brasserie

Marc Navet ontvangt bezoekers in de recent vernieuwde cafetaria in de vier uithoeken van de wereld. Na een bezoek aan het museum en de winkel met miniatuurauto’s kan u hier nagenieten van uw net opgedane ervaringen.

’s Middags zijn de vaste klanten op het appel voor de onmisbare lunch. Het menu van onze Meesterkok van België is ’s middags beschikbaar.

Om optimaal te kunnen genieten van elk moment van uw lunchpauze, leggen wij de nadruk op een aangepaste en kwaliteitsvolle service, en kan u gratis parkeren op onze ruime parking.

De brasserie is een ontmoetingsplaats voor talrijke autoclubs, waaronder de Jaguar Club, de Triumph Club, de Austin-Healey Club, de Rover Club...

Meer foto's


Nos menus et cartes
Réserver une table


created by
tmconcept.be